Winkelmand 0

De totebags zijn 37×42 cm, de lijstjes zijn 10×15 cm.

Materiaal 

Onze Bucketbags tassen worden gemaakt van Fairtrade katoen en deze worden ook biologisch geteeld. De tassen zijn onbehandeld en ongebleekt. Alle tassen hebben een labeltje met het Fairtrade en GOTS logo.

Wasvoorschriften 

De tassen kunnen worden gewassen op 30 graden, wel zal de printen na een aantal keer wassen wel lichter worden. Om de kleur te behouden adviseren wij dan ook om ze te wassen met een handwas. Niet strijken over de print.

Levertijden

Afhankelijk van de voorraad zijn de levertijden van alle producten tussen de 1-5 werkdagen. Mocht het door redenen toch wat later worden, dan brengen we je natuurlijk op de hoogte.

Verzenden 

Voor het verzenden van de pakketten maken wij gebruik van PostNL. Wij rekenen hier €2,95 voor.

Verzenden België 

Wij leveren ook in België. Betalen kan via Mistercash/Bancontant. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,50.

Retourneren

Mocht je toch niet tevreden zijn met jouw product en wil je dit retourneren, dan is dit geen probleem. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

In geval van retournering willen wij je vragen om even een mailtje te sturen naar info@bucketbags.nl. Vermeld in deze mail even je naam, ordernummer, product en met voorkeur de reden van retournering.

Als je producten retour stuurt, dan moet het product in originele staat en verpakking worden terug gestuurd. De verzend- of afhaalkosten zijn in geval van retournering wel voor eigen rekening. Je kunt het pakket terugsturen naar onderstaand adres:

 

Bucket Bags

Stoofsteeg 21

2801JR Gouda

 

Wanneer het retour gestuurde artikel is ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail. Hierna word het aankoop bedrag binnen 10 werkdagen terug gestort op de desbetreffende rekening.

Al onze producten zijn helemaal handmade. Dit betekent dat wij alles zelf drukken en ontwerpen. De print of kleur kan dus iets afwijken van de foto op de webshop. Ook zijn al onze producten gemaakt van ongebleekt en onbehandeld katoen, de kleur van de tas kan daarom een andere tint hebben dan op de foto.

Ben je hier niet tevreden over? Dan kun je natuurlijk altijd mailen en het product omruilen.

Heb jij een andere vraag? Dan staan wij voor je klaar.

Je kunt ons bereiken per mail op info@bucketbags.nl of wil jij toch liever persoonlijk contact? Dat kan. In dat geval kun je contact met ons opnemen via 06 409 760 53.

Doordeweeks bereikbaar (maandag t/m vrijdag) van 10:00 – 17.00 uur en in het weekend (zaterdag/zondag) van 12:00 – 17:00.